27.09.2022 г., 21:15 ч.

Рисувах... 

  Поезия » Друга
241 0 0

Рисувах. 
Рисувах теб.
Беше щрих,
после те оцветих
и се превърна в пъстра картина.
Времето летеше,
а ти стоеше на стената окачен...
като икона.
Но иконата плачеше. 
Цветовете избледняха. 
И остана само щрих.
Вече не рисувам.
Щрихът избледня.
Вземам гумичка
и изтривам те завинаги.
Започна като щрих,
издигна се до икона,
а сега си петно на бялото платно. 

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??