"Нарисувай ми пламък,
очите,
лицето си.
Нарисувай градина
цветя
и криле.
Аз ще мигам
и светя,
в ръцете ти.
Ще валя,
ще ти бъда
небе.
Нарисувай ми
себе си,
мене,
и устните.
Те се гледат,
говорят
без зов.
Нарисувай косите
ни,
мислите,
думите.
Нарисувай ни дом.
...
И мечти
...
И Любов."
Силвена Гоман
© Силвена Гоман Всички права запазени