May 25, 2016, 8:23 PM

Рисувално стихче 

  Poetry » Love, Landscape
770 1 7

"Нарисувай ми пламък,
очите,
лицето си.
Нарисувай градина
цветя
и криле.
Аз ще мигам
и светя,
в ръцете ти.
Ще валя,
ще ти бъда
небе.
Нарисувай ми
себе си,
мене,
и устните.
Те се гледат,
говорят 
без зов.
Нарисувай косите 
ни,
мислите,
думите.
Нарисувай ни дом.
...
И мечти
...
И Любов."

 

Силвена Гоман

© Силвена Гоман All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??