27.09.2022 г., 17:43 ч.

Рисувам.... 

  Поезия » Друга
650 2 7

 

Рисувам с бледи пръсти
по прозореца
мечти.
И всеки път дъждът
един и същи
ще опита да ги заличи.
Рисувам всички форми,
причудливи
светове.
Няма нужда и да ми напомняш,
ще им дам
и цветове.
Рисувам своите молитви,
изписвам
имена...
Сънища в цветните
палитри,
непознати
за света.
И нежно образи
чертая,
на реалността
не искам да робувам.
Ще изляза ли от рамките,
не зная...
И в окови
ще продължавам
да рисувам...

А с мойта четка в ръка

усмивки ще поставям,

със гордо вдигната глава

света ще покорявам!

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??