1.11.2015 г., 20:40 ч.

Родени да бъдем грешни 

  Поезия » Философска
454 1 0

Хора без път цял живот на някъде вървят 

и никога не спират - 

с всеки ден все повече умират.

Всеки търси нещо в кухото и в тишината,

а аз себе си открих -

сама с болка сърцето си взривих.

Родени да бъдем грешни,

възпитани да мълчим,

цял живот назад вървим!

 

 

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??