15.09.2010 г., 22:32 ч.

Родина 

  Поезия » Гражданска
350 1 0
- Боже прости ! Питайте майка ми защо е посрамена 
славна родина с хора покварени.
Питайте майка ми кога ги е раждала 
разноцветни престъпници с черни души.
Своята майчица без срам те продадоха
търсейки още и още пари.
Сърцето ми пламва , когато ги видя 
от тебе да пипнат и косъм дори.
Ах.. спомням си детството, игрите с приятели 
и вкопчени в твоите ласки нали.
Ти помниш ли майчице всичко ни даваше
а как отплатиха се някой уви. 
Днес вече останаха 
тленни устатъци
от твойте нежни мили очи. 
над тях виеха кучета,
глозгаха кокали, ах.. родино мила !
- Боже прости ! 

                          Родина 
Питайте майка ми защо е посрамена 
славна родина с хора покварени.
Питайте майка ми кога ги е раждала 
разноцветни престъпници с черни души.
Своята майчица без срам те продадоха,
търсейки още и още пари.
Сърцето ми пламва, когато ги видя
от тебе да пипнат и косъм дори.
Ах... спомням си детството, игрите с приятели
и вкопчени в твоите ласки, нали.

Ти помниш ли, майчице, всичко ни даваше,
а как отплатиха се някои, уви. 
Днес вече останаха
тленни остатъци
от твойте нежни мили очи. 
Над тях виеха кучета,
глозгаха кокали, ах... родино мила!
- Боже, прости! 

© Свитлер Свитлер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??