Днес е твоя ден рожден -
пожелай си нещо и се усмихни!
За теб, денят е необикновен,
в смях и здраве, ти, го посрещни!
Щастлив бъди и окрилен,
денят ти - нека да е маргаритен!
Вдъхновението - нека ти е фен,
светът край тебе, да е колоритен!
Направи и нещо откачено -
детето в тебе - нека да лудува,
разпуснѝ и с нещо забранено -
емоции фриволно, да бушуват!
Денят е твой и изпратѝ го
с фойерверки звездни, във душата,
със заряда уникален, запомнѝ го -
и още 100 години - срещай на вратата!!!
© Pepi Petrova Всички права запазени