25.12.2007 г., 7:11 ч.

Рождество Христово 

  Поезия » Друга
906 0 10

                               Рожедество Христово

                             Пътнико мирен, поспри,
                             грейна в небето  звезда,
                             радостна вест известява
                             син Божий днес се роди...

                             Ах, пророци вещали,
                             предвестявали от  векове,
                             Христовата вяра  ни  дали,
                             за човешки грехове...

                              Благодатна и честита,
                              за обич, прошка, за грешка,
                              за мирни и бъдещи дни,
                              с морал и свян човешка.

                               Добродетели дарява,
                               вяра чиста и свята!
                               Прогонете алчност и завист
                               с любов в сърцата !

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??