Нека да си поговорим
с думи озарени, чисти!
Слънцето ни прави хора
и денят ще ни пречисти.
Днес душите ни разтварят
дверите за светъл празник!
Днес не е момент за лаври
гиздени без цел, напразно...
Дядо Коледа ни носи
радост и надежда свята!
Ако зреят в нас въпроси:
нека ги реши съдбата!
© Стойчо Станев Всички права запазени
Благодаря за вниманието и коментара, Юлия!😉