31.05.2008 г., 21:43 ч.

Романс 

  Поезия » Любовна
786 0 11
Всичко свърши. Няма път нататък.
Няма даже по снега следа.
Бе романсът ни безумно кратък -
два акорда между "не" и "да".

Няма жар в телата вкаменени -
два айсберга, всеки в своя ъгъл.
Няма шепот в нощите студени,
няма даже лъгал и излъган.

Най-обре е просто да затворим
зейналата като паст врата.
И като добре скроени хора
да обърнем гръб на любовта.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??