11.12.2009 г., 23:05 ч.

Ръката 

  Поезия » Еротична
677 0 2

Плъзнах я леко по твойта коса -

лодчица малка в огромна вълна.

С пръсти докоснах устата,

бузите меки, брадата.

Плувах надолу, в безкрая,

между хълмове топли...

... към Рая.

 

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??