25.08.2007 г., 11:10 ч.

С чужда Mуза 

  Поезия
569 0 4
Най-после се сдобих със Муза,
навярно чужда е била.
Мойта взе, че ме обслужи
със чифт еленови рога.
Разклаща еротично таза.
Гори във нея любопитство.
След ден навярно ще ме мрази,
но тази нощ ще се обичаме.
Навярно утре ще съм спомен.
При някой друг ще пренощува.
Какво от туй? Сега... Подробности...
А тази нощ ще полудуваме.

Какво от туй? Ще бъде утре.
Тази нощ започва празник.
Със Муза чувствам се уютно.
Муза пък Пегас ще язди.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??