26.11.2011 г., 14:53 ч.

С две думи, брато... 

  Поезия » Хумористична
812 1 19



Хей, брато... >>>

        


Зад думите се крия аз
и в думите намирам сила.
Чрез думите постигам власт.
С думите печеля. Винаги.
На думите разчитам пак
от думите да ме избавят
.


.....

На думи само си чиляк,
С две думи - иначе... си плява!

 

 

                                 

                                   

                                  

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    


 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??