27.06.2009 г., 16:15 ч.

С коприва ще те трия от гърдите си 

  Поезия » Друга
584 0 10

С коприва ще те трия от гърдите си,

където бе положил устни пламнали -
и жарът на плътта ти, и очите ти
лукави са, безбожни и измамни!

Стомана ще откъсва от сърцето ми
невярния ти образ, блудни думи.
Катран и сълзи, черни и обречени,
разкаляно ще потушат срама ми.

И с бич ще галя спомена за тебе!
Сега съм наранена, твърде слаба.
В прегръдката бръшлянена на времето,
надявам се един ден да забравя...

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??