6.10.2007 г., 21:17 ч.

“С любов за малкия пират” 

  Поезия
817 0 3
 

От теб остана порцеланово човече,

то всеки ден ме гледа от бюрото

и само то ми е приятел вече,

и самото напомня за доброто.

Подарък от един велик пират,

преди приятел, вече непознат.

Животът ме върти като рулетка,

печеля, губя в грозна равносметка.

В червено-черен мироглед,

светът за мен е хубав и проклет.

Последният залог е пред един пират.

И загубата, и печалбата

би споделил със онзи непознат.

Посветено на  С. Златев

© Роси Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??