4.05.2021 г., 11:04 ч.

С мен 

  Поезия
325 1 6

Ставам сутрин. Правя си кафе.
Хапвам кроасан и се усмихвам.
Гледам към красивото небе.
Пиша и Вселената утихва...

Казвам се Димитър и съм смел
в думите, в делата и мечтите.
Мисля, че живея без предел
с римите, туптящи зад гърдите.

Жаден съм за мир и светлина!
Лягам си с едничката надежда:
утре да ни стопли любовта...
Всичко по-човешко да изглежда.

Вярвам, че животът ми е чист.
Всеки ден е истинска награда.
Казвам се Димитър. Хуманист.
Пиша за живота си с наслада.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??