10.10.2007 г., 8:43 ч.

С нов патос 

  Поезия
446 0 20
Реших отново да заживея.
Намерих си мястото (старото).
Не съм за оплакване.
В разцвета на силите съм (браво)!
Под покрива на покоя,
подслонявам страховете (смътните).
Все още дишат и
живеят в мене мечтите (несбъднатите)!

Все още ме будят
прошепнати думите (омайните)!
Не изчезва магията,
в спомена се усеща (знайния)!
Разтърсва ме на нощта,
само тайнството (незнайното).
С прищявка, старата,
ех, на сърцето (явната)!

Не мога да я поделям с друг,
всичко да срутя (да не съм луда)!
Да изневериш -
кому е нужно (не си и помислям)!
На другарство бойно,
кой ще ти прости ( не е за прошка)!
Не искам с най-скъпото
да плащам, сорри, извини (точка)!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??