3.01.2018 г., 23:24 ч.

С окови не ще да ме хванеш 

  Поезия » Философска
228 2 1

С окови не ще да ме хванеш...

владея вълшебство едно, 

с което превръщам се в пепел...

и вземам пак вид на човек. 

 

С ромфея не ще ме промушиш...

по-бърз съм от вятъра аз... 

не ще ти с юмрук ме докоснеш...

все още жадуваш ли рат?

 

Възможно е с думи да свърши...

да стиснем задружно ръце...

Не всичко решава се с кърви...

за всичко е нужно сърце...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Привет, Тракиецо! Така е! " Не всичко решава се с кърви...
    за всичко е нужно сърце..." Много ми хареса!
Предложения
: ??:??