6.07.2017 г., 15:07 ч.

С радост по душата 

  Поезия » Философска
787 4 7

 

 

 

Започна бавно… бавно този ден…

Заслушах се в росата… Кацна птица

и ми донесе порив за небе,

изгубен между хиляди корици…

Загледах се задълго в този миг,

от който много пъти се укривах -

в очите го погледнах и открих,

че там изглеждам несъмнено жива…

Изпратих уморените мечти –

достатъчно се гмуркахме в тъгата…

И утрото дори не ме боли!

Започва бавно…

С радост по душата!!!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??