8.05.2008 г., 8:28 ч.

*** (С ропот между устните...) 

  Поезия » Друга
682 0 12
                ***
С ропот между устните
и с паяжина в мозъка,
безчувствени към чувствата
прави ни склерозата.

И вместо да разлистваме
живота лист след листа,
плаши се от рискове
паметта ни чиста.

Щем или не щем
живота доживяваме -
празно, кухо време
на обезцветяване.

Като метла за вятър,
като мастилница пробита.
Като стар приятел, който
за името си пита...

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??