20.09.2019 г., 21:56 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
357 2 0

Аз отворих светли двери
и изящество намерих.
То крилете си разпери
над ежбѝ и над дуели.

Може и да е химера,
ло̀же пее ни за вчера.
Ти допря се до Венера
в тази скъпа атмосфера.

Ек запали и душата –
лек си ти за самотата.
Ще царуваш до дъгата.
Век те чакам на земята.

С теб животът е омая!
Ще пътуваме към Рая!
Аз отворих светли двери
 и очите ти намерих...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??