21.12.2010 г., 14:08 ч.

С теб в Светлината 

  Поезия » Любовна
502 0 5

С теб във космоса- „деца на светлината“,

разпознахме се от първи път.

Любовта избухна в нас - „свръхнова“ непозната,

а Вселената превърна се във Райски кът!

Любовта изведе ни по лунните пътеки,

полетяхме горе с тебе окрилени

край слънца, мъглявини, комети

и от всичко бяхме запленени!

Срещнахме могъщи същества,

пихме заедно от тяхната Любов,

изучавахме потайните неща

 и се радвахме в живота Нов!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??