Dec 21, 2010, 2:08 PM

С теб в Светлината 

  Poetry » Love
503 0 5

С теб във космоса- „деца на светлината“,

разпознахме се от първи път.

Любовта избухна в нас - „свръхнова“ непозната,

а Вселената превърна се във Райски кът!

Любовта изведе ни по лунните пътеки,

полетяхме горе с тебе окрилени

край слънца, мъглявини, комети

и от всичко бяхме запленени!

Срещнахме могъщи същества,

пихме заедно от тяхната Любов,

изучавахме потайните неща

 и се радвахме в живота Нов!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??