10.10.2012 г., 8:25 ч.

С вяра в Доброто 

  Поезия » Гражданска
431 1 0

В живота ний тръгваме с вяра в Доброто,
защото децата са с чисти сърца...
Очакваме само попътния вятър
и пътят ни да е огрян от слънца.

Но тежка неправда върви по земята
и още в началото идват злини...
И често ни среща по пътя Лъжата
и с нас е навсякъде, до старини.

И нашата мъка е вече в очите,
изпразват се дните ни от  радостта!
И жажда за мъст ни изпълва душите,
не виждаме себе си ний във света!

И всеки си тръгва към  свойта Голгота.
Не всичките пътища водят до Рим...
И с зъби и нокти се борим с живота,
щастливи сме само когато заспим!



© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??