6.10.2018 г., 23:38 ч.

Сам 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
467 0 0

Наранен отново сам седя си в нас
Легнал върху чаршаф от болко
Завит със завивка от сълзи
Заспивам и сънувам...
Сънувам единствено нея
Облечена в бяло сияеше и ме гледаше с любов
Прегръщаше ме силно...
Целуваше ме страстно...
....
Не исках да се будя
Да остана там завинаги при нея и в нейните топли ръце
Но идва тъжния момент... Будя се
И ето наранен отново сам седя си в нас

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??