17.07.2005 г., 22:25 ч.

Сама (ще те дочакам) 

  Поезия
994 0 2
Сама съм във мрака и пак тебе чакам,
но ти не идваш - "Защо?"
Сълзите се стичат,страните обличат
във крехко кристално стъкло.
Отново е ден - неприветлив,студен,
но вече не питам - "Защо?"...
А огънят в мен,тръпнал целия ден,
незнае къде си...с кого...
Аз знам теб те няма,но аз ще те дочакам
да видя отново твоето лице.
И тихо във мрака аз теб ще дочакам
и твоите нежни ръце.

© Малка Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Даниела е права!
  • Хубаво е. Има доста оригинални изрази:
    "Сълзите се стичат,страните обличат
    във крехко кристално стъкло."
    6 от сърце
Предложения
: ??:??