В този летен ден
смрачи се, притъмня.
Дъжд се плисна разярен,
изливаше се сякаш из ведро.
Аз потърсих те в мрака,
да ме скриеш от дъжда,
да ме стоплиш с нежността,
да ме спасиш от самота.
Трудно ми е да съм сама,
да не си до мен стаен
и опора да ми бъдеш,
живот на душата да дадеш.
© Елена Всички права запазени