4.01.2019 г., 9:04 ч.

Сами 

  Поезия
690 0 5

 

Как е хубаво
в прегръдката ти –
топло,
закътано,
уютно…
Очите ти
примамливо блестят –
с лекота в тях потъвам,
за кой ли път…
Спокойно,
мило ми е с теб.
Така искам
блаженството да продължи…

 

Песен на щурченце
в миг
магията среднощна развали.

Очи отворих –
с луната
отново сме сами…

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??