Сто и дванайс'то място -
слово със гриф „свобода“
В наш`те глави ли е тясно
или сме с робска душа!?
Хитрата сврака накрая
знаете как продължи.
С фасадната ни омая
в същите сме съдбини.
После - защо тъй виреят
попфолкът, пръжките с лук!?
Трябва... Брокатена Фея,
щедро да наръси тук!
© Данаил Таков Всички права запазени