15.03.2022 г., 9:28 ч.

Само чиста еротика 

  Поезия » Еротична
547 5 3

Този стих е за страст с орнаменти на готика.
И за устни, които изписват Корана.
Не очаквай любов. Само чиста еротика.
Преразказана проза. Неприлична покана.
За онази, която се плъзва по мене
като капка смола, претопена от зноя.
И плътта ми в болезнен копнеж тихо стене
от алчност и глад - да е цялата моя.
В ухото ми шепне желания тихи,
а в  диво очакване слабините пулсират,
хладни пръсти рисуват по корема ми щрихи
и убежище в топлата влага намират.
Тя разтваря бедрата ми с пламенни тласъци
и обира росата ми с устни пламтящи.
Тя потъва в недрата ми като в плаващи пясъци
и извива гръбнак, в епилога крещяща.
После всичко утихва. До несвяст отмаляла
се отпуска в ръцете ми безсилна и тежка.
Заварва ни утрото тъй - тяло в тяло.
Божествен покой след любов по човешки.

© Jane Doe Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мммм...! В романите съм чела прекрасни описания на интимни изживявания, но в поезията това ми е първата среща с така силно въздействащо талантливж перо! Страхотна си, Лора!
  • ЗамДиректор, що му викаш еротика, това си е чист секс.
  • Много е хубаво!
Предложения
: ??:??