30.11.2004 г., 15:06 ч.

Само малко 

  Поезия
1078 0 5
Две топли длани само исках
да скрия в тях нещастното лице,
с надежда стриктно крита
да стоплиш моето сърце...

.... и само малко...,
колко малко трябваше и ти да си щастлив...

А толкова омраза подарихме си,
толкова лъжливи думи...
сълзи за глупости изплакахме,
проклехме и последните си дни...

... и само малко...,
колко малко трябваше, да спре да ни боли...

Отровени душите ни сега умарат,
затънали във собствената кал...
превърнахме красивият ни сън в печал,
погубихме последната си капка жал...

... и само малко...,
колко малко трябваше, да сме добри!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??