14.02.2005 г., 18:11 ч.

САМО СЯНКА 

  Поезия
1203 0 3

В нощта ти ходиш и тъмнината се слива с мечтите ти .

Стъпваш в локвите ,

събрали се от дъжда на твоите очи.

Ангели черни виждаш ,

летящи над теб и разпиляващи твоите спомени по прашните ,мрачни улици.

Цвете на злото ти откъсваш и потапяш го във вазата на милостта.

Откъсваш се от света и потъваш в самота.

Въздухът за теб е отрова ,

а слънцето непоносимо  изгаря твоята кожа .

Ти не си вече човек , само сянка от теб е останала !!!

© АЛЕКСАНДРА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??