20.01.2013 г., 22:14 ч.

Само те 

  Поезия » Пейзажна
586 0 12

САМО ТЕ

 

Прозорец скучен, четири стени,

легло и маса... и един компютър.

По мрежата в безличните ми дни

дъгата на надеждата ми пускат

приятелите ми добри!

 

Но знам, вратата ще отварят,

ще носят слънце в мрачния ми свят,

с душата ми които разговарят –

най-истинските ми от тях!

И само те във времето остават!

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??