Jan 20, 2013, 10:14 PM

Само те 

  Poetry » Landscape
589 0 12

САМО ТЕ

 

Прозорец скучен, четири стени,

легло и маса... и един компютър.

По мрежата в безличните ми дни

дъгата на надеждата ми пускат

приятелите ми добри!

 

Но знам, вратата ще отварят,

ще носят слънце в мрачния ми свят,

с душата ми които разговарят –

най-истинските ми от тях!

И само те във времето остават!

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??