6.10.2010 г., 23:21 ч.

Само за откачалки 

  Поезия » Друга
658 0 11

Разходка, град и светлини,
руини бъдещи на краха.
И днешна почва на злини,
добрите - те не оцеляха...
Коли препускат, скорост, дим...
Живот опразнен, сляпа врява.
Горим, в безумие горим
и скоро днес ще е тогава,
когато нашите деца
ще са пораснали сираци,
покрили нашите лица...
А ний - хем мъртви, хем глупаци.

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??