Сърцето ми само се скита
далече някъде навън.
И всеки ден страхливо пита
дали тъгата не е сън.
Дали ще полетя в безкрая,
или ще падна в пропастта.
Дали ще издържа докрая,
или ще се предам сама.
И пак въпроси в мен напират,
а отговори нямам, знай.
Творците винаги умират,
но творчеството няма край.
© Йоана Йосифова Всички права запазени