20.10.2011 г., 15:31 ч.

Самотата 

  Поезия » Философска
402 0 4

Самотата

 

Самотата е безропотно студена

като вселена от безумни ветрове.

Устните прошепват светъл поздрав,

но мълчание усмивката краде.

Звукът от тишината те побърква,

студът сковава пръстите в нощта,

викове огласят хоризонта,

но ни един не носи любовта.

Въздишката прорязва всеки трепет,

погледът лъчите не таи.

Ледът сковава всеки топъл поздрав

от самотата изход днес да сътвори!

 

14. 08. 2010 г.

© Галена Върбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??