Нямаше те днес край мен,
не виждах, не чувах дори.
А вечерта така се изниза стаен,
че аз изтръпнах от болка.
Протегнах търсещи ръце,
но ти вече бе при любовта,
обгърнала твоята мисъл и сърце,
връх бе взела твоята суета.
Така красива е нощта, с луна,
звездите с омая огряха.
Непрогледната тъжна тишина
докосна моята самотна душа.
Утрото ще дочакам с надежда,
че деня ще е красив и усмихнат,
от думи добри да е окичен
за истинското и светло в душата.
© Елена Всички права запазени
Белла, все пак ти благодаря, че си ме прочела.Благодаря, че ми показа нещата които не са ти харесали. Това мисля, че е добро.А що се отнася за любовта и суетата, почакай малко и дано не усетиш мъжките слабости на суетните мъже.За това" ха" опит за рима.Бъди щастлива и дано отново си критична към мен.Хубава вереч !