20.01.2019 г., 19:37 ч.

Самотник 

  Поезия » Любовна, Друга
522 1 2

Ще бъда сам и ще вали.

(Отново в себе си затворен).

И ще се проклинам през сълзи,

задето никога не те заслужих!

Телефонът скъп не ще звъни,

най-ценното - поезията в него.

И един клавиш под име "Изпрати",

който да натисна нямах смелост!

А ти ще си щастлива.

(Там някъде далеч от мен).

Мечтата моя не се сбъдна

и живея мъртъв - без ковчег!

В бурните вълни ще се удавя,

опитвайки да стигна пак до теб.

Като поезията, която не прочете -

написана от най-самотния поет!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поетите по принцип са самотни, но твоята самота ме докосна...
  • "...И един клавиш под име "Изпрати",
    който да натисна нямах смелост!..."
    Познато.... Изплакано! Аплодисменти!
Предложения
: ??:??