19.06.2011 г., 22:06 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
570 0 7

Догонвам те...

във мислите си само,

защото изоставам в твоя бяг,

далече е от мене твойто рамо,

а чувствата затрупа сняг...

Достигам те...

във спомените мили,

еднички те са вече между нас,

за друго просто нямам сили,

отдавна е предречен този час...

Докосвам те...

в мечтите си красиви,

не си мираж, ти беше мой...

и знаеш, бяхме с теб щастливи,

но всеки ще поеме пътя свой

Целувам те...

и нека, да е за последно –

догоних те, за да го сторя пак,

прощално, ала много жадно,

в безсилие снижена чак...

Обичам те...

но туй не значи нищо...

Във мене ще остане част от теб

и аз във тебе ще остана също –

романът ни, със недочетен ред.

Сбогувам се...

със нашто сляпо утре...

Със нашто недоносено дете,

пожарът ще остане вътре...

докато любовта ни не умре.

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??