10.11.2009 г., 11:53 ч.

Сбогуване с тишината 

  Поезия » Друга
792 0 10

Сбогуване с тишината

 

Когато срещнеш тишина в очите си -

не спирай да жадуваш синева,

когато залезът обхване дните ти -

изгрей със блясък на мечта...

 

Когато през нощта мълчи прозорецът -

не трий с възглавница горещите сълзи,

когато на вратата чука утрото -

на топло мляко ти го покани...

 

Когато рутината те рани със спомен -

освежи се с цвете във косите,

когато любовта те заплени отново -

тръгни със нея и обичай...

 

Когато огледалото те отрази -

усмихната, свободна и щастлива,

пусни на воля черните си дни -

със тишината да си идат...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??