4.05.2021 г., 12:22 ч.

Сбъдване 

  Поезия » Любовна
643 0 0

Прегръщам те от тук, от разстояние,

от спирката на нашата далечност.

Във миговете тихо съзерцание,

изпълвам се със теб, с безкрайна нежност.

 

Страхът от неизвестното безсилен е,

защото те усещам като вечност.

И вярата въздига и окриля ме,

и носи на душата ми целебност.

 

Илюзия е времето незаедност.

Във всеки миг сме близо, споделени.

Прегръщам те със плам и със отдаденост

и сливам се със теб, и ти със мене.

 

Обгръща светлината ни света.

Струи от нас и слънцето достига.

И сбъдваме се – ти и аз – сега,

открили красотата на Всемира.

© Мануела Бъчварова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??