Наситих се на себе си.
На надеждите скъсани.
На непокорените хълмове.
На неизвървените мостове.
Разлята. (Не)осъзната...
Прекалено (не)своя.
(Не)проумяна.
(Не)сбъдната. СЪМ!
Търся се още.
В стари грешки.
В нови откровения.
В недожелани желания.
Няма ме. Или спя?!
© ДРУГА Всички права запазени