25.03.2012 г., 16:02 ч.

Себе си ни даде 

  Поезия
505 0 7

 

Себе си ни даде

                        На Дева Мария

 

В тихата омая на деня

нечий глас в сърцето ти говори –

Божий Ангел - ярка светлина

твоя ум за Чудото отвори.

Чудо е, защото го прие,

без дори за миг да се запиташ

колко болка ще ти донесе

и горчилка колко ще опиташ...

Сведе поглед с радостна душа,

заликува в тебе свободата –

ще родиш Спасител за света,

за да ни отвори небесата!

 

В тихата омая на деня

себе си ни даде без остатък...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??