20.10.2013 г., 12:05 ч.

Седем секунди 

  Поезия
1091 0 13

 

Престани, остави, забрави!

Престани да натискаш "риплей".

Просто друго парче избери.

Този плеър е твоят. Живей!

 

Този плеър, наречен живот,

свири само каквото е в теб.

Ти решаваш дали е любов,

или дим от взривено небе.

 

Стига сблъсъци, бедно момче!

"Всяка битка е битка без край,

даже тази, която печелиш."

Сееш ад. Ще пожънеш ли рай?

 

Ако все пак поискаш "риплей",

избери си да бъде добро.

Не затъвай в гнева си, недей.

"Seven Seconds" е твоят живот.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??