19.05.2007 г., 21:41 ч.

Сега 

  Поезия
675 0 1
Първо излъгах те и те подведох,
гадно беше, знам.
После на мъка те обрекох,
сега искам да съм сам.

Знам, ще кажеш:
всичко беше грешка,
ала повярвай ми -
беше просто среща.

Сега недей да плачеш,
а кърви!
Недей да страдаш,
по-добре умри!

Да, умри като другите,
подчинени само на страстта,
или не, остани да живееш
и разбери какво е любовта.

© Васил Стойнов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??