11.09.2007 г., 17:56 ч.

СЕГА 

  Поезия
509 0 7
Къде ли беше до сега,
когато те жадуваше душата,
къде ли беше любовта?
Бях за тебе непозната.


Сега омъжена съм вече,
а ти по своя път поел. 
И аз далеч, и ти далече - 
така ще да е най-добре.

Сега е късно да ме търсиш - 
не ще му причиня това,
само ти това го можеш:
да разбиеш нечия съдба.

Сега живота продължава,
сега щастливката съм аз,
за тебе нищо не остана,
теб те няма, но има нас.

© Карина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??