24.07.2021 г., 22:10 ч.

Сега! 

  Поезия » Любовна
232 0 0

 

Докосни, погали
мойта буйна коса.
Целуни, утоли
мойта жадна уста.

С поглед ме пронижи,
с усмивка стопли ме.

Прошепни, изкрещи
ти моето име.

Прегърни, обладай,
потъни в мен сега.
Без начало и край 
наш'те потни тела

се преливат в едно,
нищо общо с греха.
Аз не питам защо,
а щастлива мълча...

И не искам да знам 
докога, докога...
Искам всичко да дам 
точно тук и сега!

 

24.07.2021 г.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??