20.03.2010 г., 19:43 ч.

Сега... а след сега? 

  Поезия
619 0 1

Късно е, седя на морския бряг

лунната пътека е пред мен

и чудя се да тръгна ли по нея!

Оглеждат се звездите във морето,

чувам тиха музика,

музика на плачещи струни от цигулка.

-Спи морето! Тихо е!

аз плача - за кой ли път?

-----

Кажете ми, как  да се усмихвам,

но не просто така,

с фалшива усмивка не искам

да греят нашите лица.

 

Сърцата ни в ритъм блажен да туптят

и с прегръдка другарска

целия свят да

к р е п я т.

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??