18.07.2012 г., 13:20 ч.

Сега-Преди 

  Поезия » Любовна
1012 0 2

Да бях "сега", да те помилвам 

насред студени утринни лъчи;

да бях до теб, за да те виждам,

гласът ти в топли устни как мълчи.

 

Но аз съм друга, чужда,

превърнах се в "преди".

И как "сега" да бъда нужна,

когато съм "преди".

 

До теб не мога да заставам,

да срещам изгрева на твоя ден.

И сянка във живота ти оставам

"преди"-"сега" да беше с мен.

 

 

 

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!!!
  • Интересна идея, харесва ми преплитането на времето.

    И как "сега" да бъда нужна,
    когато съм "преди".

    Сърдечен поздрав, Ива!
Предложения
: ??:??